Uw voordeur, uw visitekaartje!

Uw voordeur, uw visitekaartje!

Icon juni 16, 2017
Icon By Rogier
Icon 0 comments

Bouten kunststof voordeuren, uw visitekaartje

Uw voordeur, uw visitekaartje!

Een absolute eye-catcher, uw voordeur. De voordeur van een woning is erg bepalend voor de uitstraling van de woning. Daarom is het ook erg belangrijk om hier een goede keuze in te maken. Maar hoe maak je nu de juiste keuze? Welke aandachtspunten zijn voor u het belangrijkste? Wij helpen u op weg!

Uw deur mag in het oog springen!

Zodra je ergens aankomt is het eerste wat in het oog springt vaak de deur. Vaak geeft een voordeur weer wat de mensen die er wonen mooi vinden én hoe dat een huis is ingericht. Of u nu kiest voor een kunststof of een aluminium deur, het enige dat telt is dat er een voordeur van een bewezen kwaliteit wordt geplaatst.

De voordeur geeft net dat extra beetje uitstraling aan uw woning en mag er dan ook gelikt uitzien!

Aan welke kwaliteitseisen moet mijn nieuwe deur voldoen?

Natuurlijk is het belangrijk hoe dat uw deur eruit ziet. Echter is dit niet het enige. Het is toch ook wel fijn als je een waanzinnige deur hebt, deze ook voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen in Nederland. Wij zetten enkele dingen voor u op een rij.

  • Uw nieuwe deur…..
  • voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van isolatie en geluid
  • is inbraakbestendig zodat u zich veilig voelt in uw eigen huis
  • voldoet aan Komo, SKG en CE-markering
  • heeft een perfecte prijs kwaliteitsverhouding
  • is duurzaam
  • is onderhoudsvriendelijk en makkelijk in onderhoud

 

Een voordeur van Bouten Kozijn- & Geveltechniek B.V. !

Bouten Kozijn- & Geveltechniek B.V. levert en monteert voordeuren uit eigen fabriek, zowel in kunststof als in aluminium.

Laat u informeren door onze adviseurs over het unieke Decoroc®, houtnerffolie of de aluminium Timeless Colours met 25 jaar lakgarantie.

Of u nu kiest voor een inbouwpaneel, een vleugeloverdekkend paneel of voor onze Fantasy serie, wij hebben voor iedere portemonnee wat!

Bekijk hier onze voordeurengalerij !