Grand Ballon

18 juni 2018

In één woord: Overweldigend!

Dat is de beste omschrijving voor de challenge van afgelopen zaterdag. Na maanden van afzien volgde de gigantische ontlading bij de finish. Wat is dat mooi om mee te mogen maken met je eigen team. Ik wil bij deze nogmaals iedereen danken voor de steun die wij hebben mogen ontvangen.

14 februari 2018

Met Bouten naar de top!
Voor Bouten Kozijn- en Geveltechniek is verantwoord ondernemen een integraal onderdeel van haar bedrijfsvoering. Dat is de reden waarom de medewerkers van Bouten Kozijn- en Geveltechniek volgend jaar op 16 juni 2018 de Grand Ballon in de Vogezen zullen beklimmen. Het goede doel dat zij hiermee willen ondersteunen is KidzBase.

Over KidzBase
Wie herinnert zich niet die heerlijke momenten, dat je als kind onbekommerd en veilig bij je vader of moeder kon liggen en jezelf zo lekker beschermd voelt tegen de buitenwereld? En hoe speciaal je je dan voelde? Dat lijkt volkomen normaal en vanzelfsprekend, maar de harde werkelijkheid is dat zulke momenten voor veel kinderen niet vanzelfsprekend zijn. Kinderen die in hun jonge jaren al vaak te maken hebben gehad met huiselijk geweld, verslaving, seksueel misbruik of vechtscheidingen. Ook in ons eigen Nederland komt dit helaas meer voor dan de meeste mensen denken.

De Stichting KidzBase heeft als doel om kinderen in Nederland te helpen, die niet de kans krijgen normaal op te groeien in hun eigen gezin. Deze kinderen wonen om die reden meestal in een woongroep of in een groot gezinshuis. KidzBase werkt samen met gespecialiseerde en professionele zorginstellingen. Met individuele en kleinschalige projecten kunnen we kinderen net dát beetje extra geven dat hen een positieve stimulans kan geven. Een stimulans om kinderen meer zelfredzaam te maken en hun welzijn te verbeteren. Om ze het gevoel te geven dat ze speciaal zijn, net zoals u dat vroeger ook had. KidzBase, omdat kinderen speciaal zijn.

“Wij ondersteunen de acties van KidzBase van harte”, zegt Rene Boitelle. Bouten Kozijnen onderstreept hiermee dat het een bedrijf is dat midden in de samenleving staat en op een praktische manier invulling wil geven aan haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Wij hopen op een fantastisch bedrag voor KidzBase.

Steunt u ons ook? Maak dan uw donatie over op rekening nr.: NL96RABO0323723217
t.n.v. Bouten Kozijn- en Geveltechniek / KidzBase

Kijk voor meer informatie eens op www.kidzbase.com

CreativeCommons: Header photo is licensed by Bertranfenne