Over ons

Bouten Kozijn- en geveltechniek in Baarlo

Met meer dan veertig jaar ervaring Is Bouten Kozijn- en Geveltechniek dé specialist op het vlak van kozijnenbouw en geveltechniek in de regio Noord-Limburg/Noord-Brabant.

Wij produceren en leveren ondermeer hoogwaardige kozijnen, deuren, steellook puien, overkappingen en veel meer voor talloze doeleinden.

Wij denken met u mee

Onze productiemedewerkers, monteurs en adviseurs zijn elke dag hard aan het werk om zoveel mogelijk huiseigenaren en vastgoedontwikkelaars van de beste Bouten producten te voorzien.

Wij verdiepen ons in uw wensen en we verplaatsen ons graag in uw schoenen. Zo komen we voor elk project tot een passende oplossing.

Véél meer dan kozijnen

Bouten Kozijn- en Geveltechniek produceert en levert veel meer dan alleen de beste, kwalitatief hoogwaardige kozijnen.

Een greep uit ons productaanbod:

  • Steellook binnendeuren
  • Steellook schuifpuien
  • (Terras) overkappingen
  • Voordeuren
  • Serres
  • Lichtstraten
  • Vouwwanden

Specialistisch advies op maat

Daarnaast zijn onze medewerkers gespecialiseerd in advies op maat. Heeft u tips nodig over welke kozijnen er passen bij welke deuren? Hoe combineert u een steellook het beste met uw huidige interieur? Welke onderhoudseisen gelden er voor stalen kozijnen en welke voor en kunststof kozijnen?

Op al deze vragen en veel meer geven we u graag de antwoorden. Zo komen we altijd tot een compleet en verrassend eindresultaat.

De laatste trends

Bij Bouten Kozijnen- en Geveltechniek vertellen we u graag alles over de verschillende stijlen en trends maar ook over onderhoud van kozijnen, inbraakbeveiliging en hoe u ruimte en lichtinval creëert en optimaliseert.

In onze markt staan de ontwikkelingen nooit stil. Wij zijn altijd bezig om de laatste trends, zoals bijvoorbeeld steellook design, op een duurzame en voordelige wijze in ons aanbod op te nemen.

Laat u inspireren in onze showroom

Dagelijks zijn onze monteurs en adviseurs onderweg om zowel bij onze zakelijke als particuliere klanten onze producten te monteren, een advies te presenteren of een kennismakingsgesprek te voeren.

Natuurlijk bent u ook welkom in onze showroom in Baarlo. Hier kunt u een mooie selectie van onze producten bekijken en inspiratie opdoen over de toepassing van onze producten.

Kom langs en voel de structuur van de materialen, ontdek de kleuren en bekijk de wereld door de verschillende soorten glas waar wij gebruik van maken. Onze adviseurs staan voor u klaar om u te begeleiden in uw keuze voor de juiste aanpak en de juiste producten. U bent van harte welkom.

Steellook kozijnen van Bouten

Ons werkgebied

Bouten Kozijn- en Geveltechniek is gevestigd in Baarlo nabij Venlo en daarom ligt ons werkgebied voornamelijk in de regio Noord- en Midden Limburg en een stuk Noord Brabant.

Maar ook klanten in de wijde omgeving (Venray, Nijmegen, Den Bosch, Eindhoven, Roermond) die op zoek zijn naar kunststof kozijnen of stalen kozijnen of stalen deuren (Steellook Interior) van hoge kwaliteit zijn wij graag van dienst.

Bedrijfsfilm

bouten-kozijnen-bedrijfsfilm
Kiwa- gecertificeerd-kozijnen
qualicoat-keurmerk-bouten
vkg-recycle-bouten
politie-keurmerk-bouten