Kunststof kozijnen, ramen en deuren

Kunststof kozijnen, ramen en deuren

Icon oktober 5, 2016
Icon By admin
Icon 0 comments

Bent u op zoek naar kunststof kozijnen, ramen of deuren in regio Venlo, Horst en Roermond? Dan bent u bij Bouten Kozijn- en Geveltechniek aan het juiste adres! Kozijnen maar ook ramen en deuren spelen een belangrijke rol in de uitstraling van uw huis. Verschillende soorten en maten bepalen het karakter en de eigenheid van uw woning. Wij als kozijnen specialist met 42 jaar ervaring weten precies wat past bij uw ideeën en wensen.

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn veelzijdig en zijn te gebruiken voor verschillende situaties en bouwstijlen. De soorten en maten kunststof kozijnen zijn in allerlei uitvoeringen te verkrijgen en passen bij bijna alle soorten huizen. Kunststof kozijnen zijn verkrijgbaar van blindraam tot blokkozijn, van strak tot geprofileerd en van modern tot klassiek. Bij Bouten Kozijn- en Geveltechniek zijn meer dan 500 kleurcombinaties te verkrijgen en het is zelf mogelijk om door middel van houtnerffolie het kozijn op een houten kozijn te laten lijken. Kunststof kozijnen zijn milieuneutraal, onderhoudsarm, makkelijk schoon te maken en zorgen voor een goede isolatie.

Aluminium kozijnen komen misschien niet het eerst in u op, maar zijn helemaal van deze tijd. Met aluminium kozijnen geeft u uw woning een luxe, moderne en strakke uitstraling. De kwaliteit is uitstekend en zeer toekomstbestendig. Aluminium is een erg sterk, vormvast en onderhoudsvriendelijk materiaal. Stalen kozijnen zijn erg populair. Dit smalle en sterke profiel past uitstekend in stoere en ruwe bouwstijlen. Het grote nadeel van stalen kozijnen is echter dat het erg duur is en dat dit materiaal niet goed isoleert. Gelukkig heeft Bouten Kozijn- en Geveltechniek hier een oplossing voor. Bij Bouten Kozijn- en Geveltechniek zijn steel kozijnen te verkrijgen. Deze kozijnen hebben de uitstraling van staal met het comfort van aluminium en werken zeer isolerend. De steel look kozijnen hebben een strakke, ranke vormgeving en zijn te gebruiken voor zowel dubbel als triple glas.

Kunststof deuren

Kunststof deuren zijn een aanwinst voor iedereen woning. Een kunststof deur zorgt namelijk voor een goede isolatie en zijn onderhoudsarm.  Bouten Kozijn- en Geveltechniek biedt een grote keuze aan deuren, standaard of naar klantwens op maat gemaakt. Soort, stijl, model, materiaal of kleur, u bepaalt het allemaal zelf. Kunststof Ramen en Deuren van hoogwaardige kwaliteit vindt u bij Bouten Kozijn en Geveltechniek Baarlo. In ons assortiment Kunststof, decoroc en veel meer!

Bouten Kozijn- en Geveltechniek; specialist in Limburg

Bouten Kozijn- en Geveltechniek heeft al meer dan 42 jaar ervaring in productie en montage van kunststof en aluminium kozijnen in regio Venlo, Horst en Venray. Wij hebben onze eigen opgeleide montage medewerkers en een eigen servicedienst. We produceren kozijnen in onze eigen fabriek volgens Nederlandse normen. Kwaliteit is voor ons zeer belangrijk, vandaar dat we de hoogste kwaliteitsnormen Komo, Politie Keurmerk Veilig Wonen en SKG hanteren. Bouten Kozijn- en Geveltechniek heeft een eigen showroom in Baarlo (nabij Venlo) en is dagelijks onderweg in Limburg om kozijnen te plaatsen of te vervangen.

Kom gerust eens langs in onze showroom in Baarlo of neem contact met ons op.

Fotogallerij