Stalen buitendeuren

Stalen buitendeuren

Icon juni 28, 2019
Icon By Bart Poels
Icon 0 comments

Stalen buitendeuren

Bent u op zoek naar een stalen buiten deur? Dan bent u bij Bouten Kozijn- en Geveltechniek aan het goede adres. Met onze eigen steel look exterior producten lijn  hebben wij een slank aluminium alternatief voor stalen buitendeuren. Wanneer u kiest voor een buitendeur van staal dan krijgt uw woning of kantoor een strakke en moderne uitstraling. Onze stalen deuren zijn volledig op maat gemaakt en worden geproduceerd in onze eigen fabriek. Onze deuren van staal hebben een goed isolerend driekamerprofiel dat volledig geproduceerd en gemonteerd wordt volgens de KOMO keur. Met onze steel look buitendeuren benadert u de uitstraling van staal, met de voordelen van aluminium!

Toepassing stalen buitendeuren

Een stalen buitendeur is een tijdloos en veelzijdig stijlelement in iedere woning. De deuren van staal van Bouten Kozijn en Geveltechniek zijn niet alleen geschikt voor binnen, maar zijn ook toe te passen voor buitensituaties. Zo kunnen onze stalen buitendeuren bijvoorbeeld toegepast worden als entree, pui of serre. Door te kiezen voor een stalen buitendeur, zorgt u voor extra licht in uw woning en worden buiten en binnen onlosmakelijk met elkaar verbonden. Stalen buitendeuren zijn slank en elegant en vormen stijlvolle entree tot uw woning. Maar ook een stalen serre is zeer populair en geeft bovendien een unieke en prachtige lichtinval. De op maat gemaakte deuren zijn gemaakt met een zogenoemde koudebrug-onderbrekingen en voorzien van isolatieglas welke de warmte binnen houd. Daarnaast zijn ze veilig af te sluiten en ontwikkeld volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Stalen buitendeuren prijzen

Een stalen buitendeur ziet er stijlvol en luxueus uit. Maar wat zijn de kosten voor het plaatsen van een stalen buitendeur? De kosten van stalen buitendeuren zijn afhankelijk een aantal verschillende factoren.

  • Afmetingen
  • Soort glas (dikte)
  • Afwerking
  • Plaatsing

Stalen deuren zijn op maat gemaakt en te verkrijgen in verschillende afmetingen. Kiest u voor een volledige stalen deur, een stalen deur met glas of een combinatie met een stalen zijwand. Ook deze keuze heeft invloed op de prijs van een stalen binnendeur. De keuze voor het glas maar ook het aantal vlakken wat u prefereert zijn bepalend bij de kostprijs van een stalen buitendeur. Bent u van plan om de deur zelf te plaatsen of laat u dit aan de professional over? Het plaatsen van een stalen deur is niet eenvoudig, wij raden aan om hier goed over na te denken.

Stalen buitendeuren met glas

Waar een klassieke ‘dichte’ deur een gesloten gevoel geeft, zorgt de stalen buitendeur met glas voor overzicht, licht en ruimte. Wanneer u kiest voor een stalen deur met glas kiest u voor sfeer en openheid, het gebruik van glas heeft een ruimtelijk effect op uw woning of kantoor. Het is ook mogelijk om glas te combineren met dichte panelen. Voor de vlakken in de stalen deur zijn er allerlei mogelijkheden. U bepaald helemaal zelf hoeveel vlakken de buitendeur krijgt, hoe groot deze vlakken zijn en hoe de vlakken verdeeld zijn. Waar de stalen deuren van “vroeger” slecht geïsoleerd waren, hebben de huidige steel look deuren vele betere waardes. Het is zelfs mogelijk om de Steel Look deuren te voorzien van HR+++ beglazing!

Stalen buitendeur met kozijn

Onze stalen deuren worden altijd geplaatst inclusief kozijn. Het kozijn heeft een aantal belangrijke functies waardoor deze essentieel is bij een stalen buitendeur. Een stalen kozijn is het raamwerk waarin een deur of raam aangebracht kan worden. Een stalen kozijn zorgt voor een goede aansluiting en afdichting. Het is immers niet mogelijk om een deur of raam direct te bevestigen. Met de dunne profielen word een vrijwel naadloos gecreëerd met een drempelloze overgang naar de volgende ruimte.

Stalen buitendeuren van Bouten Kozijn- en Geveltechniek

Zoekt u een specialist voor stalen buitendeuren in Limburg of Brabant? Dan moet u bij Bouten Kozijn- en Geveltechniek zijn! We hebben 44 jaar ervaring in productie en montage van kozijnen, voordeuren, serres en schuifpuien. Kom langs in onze showroom in Baarlo (nabij Venlo) of neem contact op met een van onze specialisten.

DOWNLOAD VOOR MEER INFORMATIE HIERONDER ONZE STEELLOOK PRODUCTBROCHURE!

BROCHURE