Stalen deur met glas

Stalen deur met glas

Icon juli 12, 2019
Icon By Bart Poels
Icon 0 comments

Stalen deur met glas

Een stalen deur met glas laat u natuurlijk produceren en monteren door Bouten Kozijn- en Geveltechniek uit Baarlo. Een glazen deur met staal is helemaal van deze tijd en past perfect in allerlei interieurstijlen. Het smalle en sterke profiel past uitstekend in de tijdloze en ruwe bouwstijlen welke op dit moment zeer populair zijn. Een stalen deur met glas is tijdloos, geeft een ruimtelijk effect en zorgt er voor dat uw woning of kantoor een open uitstraling krijgt. Wanneer ik kiest voor een stalen deur met glas heeft u de keuze uit diverse mogelijkheden in vormen en formaten. Vraag naar de mogelijkheden, we adviseren u graag!

Een betaalbaar alternatief

De prijs voor een stalen deur is vaak vrij hoog. Dit komt mede doordat het een duur materiaal is en dat het verwerken van staal erg arbeidsintensief is. Daarnaast is de isolatie van een stalen deur erg slecht. Ons alternatief, de steel look deur, is een hele mooie oplossing voor mensen die slim willen investeren en daarnaast kosten willen besparen. Onze steel look producten zijn namelijk gemaakt van aluminium wat een aantal voordelen heeft. Daarnaast is de isolatie van onze steel look deuren een stuk beter, waardoor de energiekosten ook een stuk lager uit zullen vallen. Voor een basis uitvoering steel look deur betaalt u gemiddeld zo’n 800 euro. Dit is bijna de helft van de kosten voor een stalen deur. Uiteindelijk bepalen uw wensen de prijs voor een stalen deur met glas. Welke uitvoering u ook kiest, de keuze voor een steel look deur is altijd een slimme investering.

Stalen deuren met glas prijzen

De prijs van een stalen deur met glas is volledig afhankelijk van uw wensen. De stalen deur met glas prijs wordt gebaseerd op verschillende factoren. Denk hierbij aan de afmeting, keuze van de vlakverdeling, de gewenste afwerking en natuurlijk de kosten voor het plaatsen. Wanneer u een stalen deur met glas laat maken door Bouten Kozijn- en Geveltechniek heeft u de keuze uit een groot aantal uitvoeringen en mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een enkele of dubbele deur, een stalen schuifdeur of taatsdeur. Ook de keuze voor het glas maar ook het aantal vlakken wat u prefereert zijn bepalend bij de prijs van een stalen deur met glas. Zoals u wel begrijpt is het door al deze opties lastig om op voorhand aan te geven wat de prijs van een stalen deur met glas zal zijn.

Stalen deur op maat

Bij Bouten Kozijn- en Geveltechniek zijn alle stalen deuren met glas op maat gemaakt. Bij de keuze voor een stalen deur heeft u veel creatieve vrijheid. Kies voor een standaard vlakverdeling of gaat u voorkeur uit naar een ongelijke verdeling. Staal en glas is een ideale combinatie voor een optimale lichtinval maar ook dichte panelen worden vaak gebruikt voor meer privacy. Daarnaast worden onze steel look deuren geproduceerd in eigen fabriek waardoor u altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit. Vraag vrijblijvend een offerte aan dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stalen deur door Bouten Kozijn- en Geveltechniek

Ziet u het al helemaal voor u? Dat u kunt genieten van een deur van staal in uw eigen woning? Het is een eigentijdse toevoeging die helemaal past binnen de woonstijlen van de huidige generatie. Wacht niet langer en neem contact met ons op of kom langs in onze showroom in Baarlo (nabij Venlo). Bij Bouten Kozijn- en Geveltechniek hebben we al meer dan 42 jaar ervaring in productie en montage van kozijnen en deuren in allerlei soorten en maten. We hebben eigen opgeleide montage medewerkers en een eigen servicedienst.

 

DOWNLOAD VOOR MEER INFORMATIE HIERONDER ONZE STEELLOOK PRODUCTBROCHURE!

BROCHURE