Stalen deuren op maat

Stalen deuren op maat

Icon juli 12, 2019
Icon By Bart Poels
Icon 0 comments

Stalen deuren op maat

Stalen deuren op maat zijn zeer populair en geven uw interieur een stijlvolle en exclusieve uitstraling. Een stalen deur op maat past perfect bij architectuur uit de jaren twintig maar ook bij de moderne bouwstijlen van nu. Stalen deuren zijn een absolute eyecatcher voor uw woning of kantoor. Kies voor een stalen deur met glas om een ruimtelijk effect te creëren. Daarnaast laten ze veel meer licht toe dan traditionele dichte deuren. Wanneer u kiest voor een stalen deuren van Bouten kozijn- en geveltechniek, kiest u voor topkwaliteit en maatwerk.

Alternatief stalen deuren

Stalen deuren zien er Strak en modern uit maar er ze hebben een aantal nadelen. Zo is staal erg duur en bovendien isoleert het zeer slecht. Daar hebben we bij Bouten Kozijn- en Geveltechniek een oplossing voor. Steellook Interior is speciaal ontwikkeld om in te springen op de trend van minimalistische stalen deuren en stalen kozijnen. Met onze steellook producten heeft u het comfort en de prijs van aluminium, maar de uitstraling en look van staal. Ook het onderhoudsgemak en de duurzaamheid is vergelijkbaar met standaard aluminium profielen. Vele malen beter dan de originele stalen deuren van vroeger.

Verschillende type stalen deuren

Bij de keuze voor een stalen deur heeft u veel creatieve vrijheid. Kiest u voor een standaard vlakverdeling of gaat u voorkeur uit naar een ongelijke verdeling. Staal en glas is een ideale combinatie voor een optimale lichtinval maar ook dichte panelen worden vaak gebruikt voor meer privacy. In veel gevallen word er gekozen voor een ruwe diepe zwart kleur (echte staallook) echter kunt u ook een keuze maken uit alle ral kleuren die er beschikbaar zijn. Afhankelijk van de situatie kiest u het type deur. Onze stalen deuren op maat zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.

  • Taatsdeuren
  • Schuifdeuren
  • Binnendeuren
  • Buitendeuren

Voordelen van onze steellook producten

De steel look deuren van Bouten Kozijn- & Geveltechniek worden geproduceerd in eigen fabriek. Aluminium Steel Look design, daarom een enkele voordelen voor u op een rij.

  • Diverse mogelijkheden– Ons brede assortiment bevat diverse profielen en er zijn vele toepassingen mogelijk. Van een vaste wand, tot draaideur, taatsdeur en dit met zij- en bovenlichten.
  • Elke ruimte– Onze deuren van fabrikant IDA zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. particuliere woning, afscheidingen kantoorruimtes, rokersruimte, horeca, scholen, bedrijven, winkelinrichting.
  • Kleur– Naast het ruwe diepe zwart (echte staallook) zijn ook alle ral kleuren beschikbaar.
  • Prijs– door een eigen doordacht systeem worden onze deuren een heel stuk goedkoper aangeboden dan de klassiek stalen raam- en deursystemen.

Over Bouten Kozijn- en geveltechniek

Zoekt u een specialist voor stalen deuren op maat in Limburg of Brabant? Dan moet u bij Bouten Kozijn- en Geveltechniek zijn! We hebben 44 jaar ervaring in productie en montage van kozijnen, voordeuren, serres en schuifpuien. Kom langs in onze showroom in Baarlo (nabij Venlo) of neem contact op met een van onze specialisten.

DOWNLOAD VOOR MEER INFORMATIE HIERONDER ONZE STEELLOOK PRODUCTBROCHURE!

BROCHURE