Stalen schuifdeur

Stalen schuifdeur

Icon juni 28, 2019
Icon By Bart Poels
Icon 0 comments

Stalen schuifdeur

Een stalen schuifdeur geeft uw huis of bedrijfsruimte een authentieke sfeer. Een stalen schuifdeur met glas geeft uw huis of kantoor openheid en allure. Stalen schuifdeuren zijn ideaal voor het scheiden van twee ruimtes en het creëren van privacy, maar ook om uw ruimte optimaal licht te geven. Het smalle en sterke profiel past uitstekend in de stoere en ruwe bouwstijlen die vandaag de dag worden gebruikt. Bovendien zijn schuifdeuren een goed alternatief voor een traditionele draaideuren aangezien er geen zwaairuimte nodig is.

Steel Look schuifdeur

Een stalen schuifdeur is helemaal van deze tijd, echter zitten er een vervelend nadeel aan. Het maken van een stalen deur is erg arbeidsintensief en daar door erg prijzig. Als alternatief voor staal bieden we bij Bouten Kozijn- en Geveltechniek steel look aluminium producten. Dit is, economisch gezien, een heel interessante oplossing waarmee u moeiteloos de uitstraling van staal kunt laten zien. Onze schuifdeuren hebben een traditionele stijl, zijn gestroomlijnd en verfijnd. Onze Aluminium Steel Look deuren hebben goede isolatie waardes en het is zelfs mogelijk om de Steel Look schuifdeuren te voorzien van HR+++ beglazing! Al onze stalen schuifdeuren worden op maat gemaakt en worden geleverd inclusief handgrepen en met een bijpassend railsysteem. Dit systeem kan zowel aan de wand als aan het plafond worden gemonteerd.

Stalen schuifdeur met glas

Naast volledig gesloten schuifdeuren kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor een stalen schuifdeur met glas. Een voordeel van een stalen schuifdeur met glas is het ruimtebesparende effect. Daarnaast creëert u met een stalen deuren en ramen van staal en glas extra licht in uw woning of kantoor. Stalen deuren, metalen ramen en glaswanden vallen op door hun ranke profielen en kozijnen, voor een chique of juist industriële uitstraling. Onze glazen schuifdeuren zijn grondig getest op prestaties, waaronder weerbestendigheid en veiligheid. Optioneel kunnen wij de stalen deur voorzien van matglas, zodat deze bijvoorbeeld gebruikt kan worden bij het toilet, de badkamer, slaapkamer of kast.

Stalen schuifdeuren prijzen

Er zijn verschillende stalen schuifdeuren verkrijgbaar die allemaal goede thermische prestaties en een moderne esthetiek bieden. Elke schuifdeur wordt met de hand vervaardigd en op maat gemaakt voor elk project. De prijs van een stalen schuifdeur is volledig afhankelijk van de wensen. De stalen schuifdeuren prijs wordt voor een deel gebaseerd op de afmeting van het frame. Daarnaast zijn er ook nog de kosten van het schuifdeurbeslag en de schuifdeurrails. Met al deze opties is het dus  lastig om op voorhand aan te geven wat de prijs van een stalen schuifdeur zal zijn. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte, we helpen u graag verder!

Stalen schuifdeur BOUTEN KOZIJN- EN GEVELTECHNIEK

Wilt u ook genieten van een stalen schuifdeur in uw eigen woning? Onze stalen deuren zijn een eigentijdse toevoeging op uw interieur. Kom langs in onze showroom in Baarlo (nabij Venlo) en laat u adviseren door een van onze specialisten. Bij Bouten Kozijn- en Geveltechniek hebben we al meer dan 44 jaar ervaring in productie en montage van kozijnen en deuren in allerlei soorten en maten. We hebben eigen opgeleide montage medewerkers en een eigen servicedienst.

DOWNLOAD VOOR MEER INFORMATIE HIERONDER ONZE STEELLOOK PRODUCTBROCHURE!

BROCHURE