Stalen taatsdeuren

Stalen taatsdeuren

Icon mei 22, 2019
Icon By Bart Poels
Icon 0 comments

Stalen taatsdeuren

Stalen taatsdeuren zijn een uitdrukking van vakmanschap, perfectie en verfijnd detail. Het is een modern ogend portaal met een robuuste uitstraling. Stalen taatsdeuren zijn beweegbare wanden. In gesloten toestand zijn ze bijna onzichtbaar en wanneer ze geopend zijn hebben ze een sterke ruimtelijke impact. Dat is precies de aantrekkingskracht van de taatsdeur: het is een draaibaar wandvlak dat van invloed is op de ruimte, functionaliteit en beleving.

Wat zijn stalen taatsdeuren?

Wat een taatsdeur uniek maakt is dat ze geen gebruik maken van scharnieren aan de zijkant. Een stalen taatsdeur draait op een centraal punt boven en onderaan de deur. Taatsdeuren hebben geen kozijn nodig omdat deze op een vloerplaat draait. Op deze manier wordt het gewicht van de taatsdeur beter verdeeld dan bij zijdelingse scharnieren. Hierdoor voelen grote metalen deurvlakken ook vederlicht aan.

Voordelen van taatsdeuren

Naast de vele esthetische voordelen hebben taatsdeuren ook een aantal praktische voordelen. Taatsdeuren zijn verkrijgbaar in grotere afmetingen dan de traditionele stalen deuren, waardoor brede en royale openingen ontstaan. Ook kunnen taatsdeuren worden geconstrueerd uit materialen die normaal gesproken te zwaar zouden zijn voor een gewone deur. Doordat de deur draait wordt het openen en sluiten van de deur veel makkelijker. Het zorgt er ook voor dat de deur niet zo’n grote vrije ruimte nodig heeft als een normale deur.

Alternatief stalen taatsdeur

Een stalen taatsdeur ziet er erg verfijnd uit en past helemaal binnen de woningenstijl van deze tijd, echter is er een klein nadeel. Een taatsdeur van staal isoleert namelijk minder goed en zorgt vervolgens voor hogere energiekosten. Gelukkig is hier een oplossing voor! Bij Bouten Kozijn- en Geveltechniek bieden we met een steel look namelijk een alternatief voor een stalen taatsdeuren. Dit alternatief heeft de uitstraling van staal met het comfort van aluminium. Het heeft dezelfde strakke, ranke vormgeving en isoleert vele malen beter dan staal.

Wat is de beste plaats voor een taatsdeur?

Een taatsdeur is niet alleen een mooie eyecatcher als voordeur er zijn nog vele andere mogelijkheden om een taatsdeur te plaatsen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een taatsdeur met glas of misschien voor stalen taatsdeuren die uw woonkamer van uw eetkamer scheidt in plaats van de traditionele schuifdeuren. Taatsdeuren van staal zijn ongetwijfeld een indrukwekkende optie.

Stalen taatsdeuren prijs

Draaideuren zijn er in vele maten en stijlen. Taatsdeuren zijn gemaakt om elke maat deur van elke materiaal combinatie te kunnen samenstellen. Dit geeft u de vrijheid om elke gewenste maat deur te kiezen. Dit alles bepaald direct de prijs van een stalen taatsdeur. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? We komen graag bij u langs om alles op te meten en vervolgens een mooie offerte te bieden. Uiteraard kunt u ook een offerte aanvragen via onze website. Al onze producten worden op maat gemaakt in onze eigen fabriek en de productie voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. U bent altijd van harte welkom in onze showroom in Baarlo (nabij Venlo).

Taatsdeuren van staal

Taatsdeuren van staal zijn de laatste jaren in populariteit toegenomen omdat ze uw huis een unieke uitstraling en warm gevoel geven. Taatsdeuren worden beschouwd als een statement en zien er geweldig uit als voordeur en openslaande deuren. Een stalen taatsdeur met glas is de verbindende factor tussen verschillende ruimtes. De taatsdeur laat meer licht door en zowel in gesloten als geopende toestand ontstaan er mooie zichtlijnen door het pand. Het ruimtelijke effect van een open deur op het interieur is ongeëvenaard.

DOWNLOAD VOOR MEER INFORMATIE HIERONDER ONZE STEELLOOK PRODUCTBROCHURE!

BROCHURE