Steel look deur

Steel look deur

Icon februari 22, 2019
Icon By Bart Poels
Icon 0 comments

Steel look deur

Bent u op zoek naar een steel look deur voor in uw (nieuwe) woning? Goede keuze! Een steel look binnendeur is helemaal van deze tijd en past uitstekend in allerlei interieurstijlen. Een binnendeur met staal look is het perfecte en voordelige alternatief voor een stalen binnendeur. Stalen binnendeuren werden vroeger veel gebruikt in fabrieken, maar komen ook steeds meer terug in huidige woonstijlen. Staal is echter een duur materiaal wat veel bewerkingen nodig heeft. Daarom dat steeds meer mensen kiezen voor een steel look deur in plaats van een stalen deur.

Waarom een steel look deur?

U ziet ze waarschijnlijk regelmatig voorbij komen in woonbladen of woonprogramma’s op TV. Een steel look deur met glas is erg populair en heeft een strakke en ranke vormgeving. Steel look interior scheidt en verbind ruimtes met elkaar en een binnendeur met staal look past in allerlei interieurstijlen (zoals minimalistisch, vintage en industrieel). Het grote voordeel van steel look deuren ten opzichte van stalen deuren is dat deze veel goedkoper zijn. Dit komt doordat er aluminium wordt gebruikt in plaats van staal. Aluminium heeft een beter comfort, is minder zwaar en oogt hetzelfde als staal. Kortom, een steel look binnendeur heeft alleen maar voordelen!

Steel look binnendeur prijs

De kosten voor een stalen binnendeur lopen snel op. Daarom is het alternatief steel look Interior deur een hele mooie oplossing voor mensen die kosten willen besparen. Sterker nog, het is een slimme investering die zich later nog meer terugbetaald. Voor een standaard steel look binnendeur betaalt u gemiddeld zo’n 800 euro ( excl. montage ). Dit is bijna de helft van de kosten voor een stalen binnendeur. Uiteraard zal een uitbreiding met scheidingswand of het kiezen voor een steel look schuifdeur ervoor zorgen dat de kosten hoger uitvallen. Al met al zou de keuze voor een steel look binnendeur een slimme investering zijn.

Steel look deur op maat laten maken

Het is duidelijk dat een steel look deur in prijs niet te vergelijken is met een gemiddelde houten of glazen deur. Daardoor zijn er ook mensen die het aandurven om zelf een poging te wagen om een stalen binnendeur te maken. In de meeste gevallen is dit geen slimme optie. Glas, staal en aluminium zijn namelijk moeilijk bewerkbare materialen. Er is specialistisch gereedschap nodig en het plaatsen en afmeten vergt precisiewerk. Daarom is het aan te raden om een steel look deur op maat te laten maken bij een specialist. U bent verzekerd van kwaliteit, hoeft zelf niet de juiste materialen in te kopen en bent geen oneindig veel tijd kwijt met het uitzoeken en produceren.

Binnendeur staal look van Bouten Kozijn- en Geveltechniek

Bouten Kozijn- en Geveltechniek is de specialist die u zoekt voor uw binnendeur met staal look. We hebben een eigen fabriek, eigen opgeleide montage medewerkers en al 44 jaar ervaring in productie en montage van kozijnen, voordeuren, serres en schuifpuien. Kom langs in onze showroom in Baarlo (nabij Venlo) of neem contact op met een van onze specialisten.

DOWNLOAD VOOR MEER INFORMATIE HIERONDER ONZE STEELLOOK PRODUCTBROCHURE!

BROCHURE