Zwarte stalen deuren

Zwarte stalen deuren

Icon mei 22, 2019
Icon By Bart Poels
Icon 0 comments

Zwarte stalen deuren

Zwarte stalen deuren vormen een aanvulling op moderne, eigentijdse en klassieke woon- en bedrijfsgebouwen en bieden tegelijkertijd ruimtebesparende openingen en nuttige functies. Echter zitten er een paar nadelen aan een zwarte stalen deur. Een stalen deur isoleert namelijk slecht en zorgt tevens voor hogere energiekosten. Gelukkig hebben wij hier een oplossing voor! Bij Bouten Kozijn- en Geveltechniek bieden we met onze steel look deuren namelijk een alternatief voor een zwarte stalen deur. Onze zwarte steel look deuren gemaakt van aluminium hebben slanke lijnen en minimale profielen om het licht optimaal binnen te laten stromen.  De deuren worden geconstrueerd met sterke kaders om deuren te creëren die aan alle industrienormen voldoen, optimaal isoleren en een uitermate lange levensduur hebben.

Populariteit van een stalen zwarte deur

Zwarte stalen deuren zijn op dit moment een van de meest populaire elementen binnen een modern interieur. Zwarte stalen deuren met glas zijn een prachtig stijlelement voor uw woning of kantoor. Stalen deuren met glas laten veel meer licht door dan traditionele ‘dichte’ deuren. Een stalen deur geeft een open zicht door uw woning of kantoor, waardoor zichtlijnen ontstaan of versterken. Dit geeft een ruimtelijk effect op het interieur. Stalen ramen en deuren zijn geschikt voor zowel klassieke als moderne bouwstijlen. Ze hebben de mogelijkheid om een ruimte volledig te transformeren; niet alleen door een industriële, moderne rand, maar ook door de ruimte te openen en meer licht binnen te laten. Met de stalen deuren kunt u op een slimme manier open ruimtes opdelen om verschillende kamers te creëren, zonder dat dit ten koste gaat van licht of ruimte. Zwarte stalen deuren zijn ook perfect voor het gebruik op binnenplaatsen, tuinen en verlengingen, hierdoor ontstaat een naadloze overgang tussen binnen en buiten.

Stalen deur zwart op maat

Onze zwarte stalen deuren zijn volledig op maat gemaakt zodat ze voldoen aan al uw wensen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een specifieke vlakverdeling, open of dichte panelen en hoe het glas bevestigd dient te worden. Door ons breed assortiment van diverse profielen zijn er vele toepassingen mogelijk. Van een vaste wand, tot draaideur, taatsdeur en dit met zij- en bovenlichten. Van alleen een pendeldeur tot een deur die men geheel kan afsluiten middels diverse beschikbare sluitsystemen. Voor de afwerking kunt u kiezen voor het standaard ruwe diepe zwart of u kiest uit een van de vele ral kleuren. Wat uw eisen ook zijn, u kunt er zeker van zijn dat we een stalen deur op maat kunnen maken die aan al uw eisen voldoet.

Zwarte stalen deuren prijs

Stalen deuren zijn redelijk kostbaar. Een deur van staal word nauwelijks in de praktijk gebruikt en de  productiekosten zijn erg hoog. Bij Bouten Kozijn- en Geveltechniek hebben we een prachtig alternatief voor stalen deuren. Onze steel look kozijnen hebben de uitstraling van staal met het comfort van aluminium. Door een eigen doordachte ontwikkeling kunnen steel look zwarte deuren een heel stuk goedkoper aangeboden worden dan de standaard stalen raam- en deursystemen. De exacte prijs is lastig te zeggen aangezien het altijd maatwerk betreft. Daarnaast heeft de grootte, indeling en afwerking een grote invloed op de prijs. Wilt u meer weten over onze steel look design deuren? Neem gerust contact met ons op!

Deur van staal door Bouten kozijn- en geveltechniek

Wilt u ook genieten van een deur van staal in uw eigen woning? Onze steel look deuren zijn een eigentijdse toevoeging op uw interieur. Kom langs in onze showroom in Baarlo (nabij Venlo) en laat u adviseren door een van onze specialisten. Bij Bouten Kozijn- en Geveltechniek hebben we al meer dan 44 jaar ervaring in productie en montage van kozijnen en deuren in allerlei soorten en maten. We hebben eigen opgeleide montage medewerkers en een eigen servicedienst.

DOWNLOAD VOOR MEER INFORMATIE HIERONDER ONZE STEELLOOK PRODUCTBROCHURE!

BROCHURE