Lichtstraat Limburg

Lichtstraat Limburg

Icon januari 28, 2019
Icon By Bart Poels
Icon 0 comments

Wilt u graag een lichtstraat laten produceren en monteren voor uw woning in Limburg? Dan bent u bij Bouten Kozijn- en Geveltechniek uit Baarlo aan het juiste adres. Een lichtstraat is een meerwaarde voor ieder huis. Een lichtstraat is een lang framewerk met verschillende glazen dat bijna altijd op platte daken wordt gemonteerd. Lichtstraten zijn populair op een uitbouw of serre om meer licht en beleving te creëren.

Waarom een lichtstraat?

Met een lichtstraat creëert u meer licht, ruimte en een aangenaam gevoel in verschillende ruimtes van uw woning. Het daglicht dat door een lichtstraat komt zet uw woonruimte letterlijk en figuurlijk in de spotlight. Uw woonruimte met lichtstraat lijkt optisch groter en creëert een aangenaam binnenklimaat. Daarnaast oogt een lichtstraat aantrekkelijk en kan het met isolerend glas zelfs besparen op je energiekosten.

Lichtstraat in Limburg op maat laten monteren

Een lichtstraat is te verkrijgen in allerlei soorten en maten. Ieder formaat en iedere soort zorgt voor een andere aanblik die helemaal past bij de stijl van uw woning. Lichtstraten zijn te verkrijgen met de materialen kunststof, hout en aluminium. Vooral aluminium komt tegenwoordig erg vaak voor omdat deze helemaal passen in de bouwstijl van deze tijd. Aluminium geeft een luxe, moderne en strakke uitstraling.

Naast de materialen zijn er ook allerlei vormen en afmetingen mogelijk. De afmetingen en de hoeveelheid ramen bepalen hoe groot uw lichtstraat wordt en hoeveel licht er naar binnen komt. Ook met vorm is het mogelijk om te variëren. Zo kunt u voor één of meerdere stroken kiezen. Bij meerdere stroken is het mogelijk om de ramen als een piramide (zadeldak) naar elkaar toe te laten lopen. Kortom, er is van alles mogelijk!

Lichtstraat door Bouten Kozijn- en Geveltechniek te Baarlo

Bent u overtuigd en wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn om een lichtstraat op uw woonruimte te monteren? Neem dan contact met ons op! Bouten Kozijn- en Geveltechniek heeft al meer dan 42 jaar ervaring in productie en montage van lichtstraten. We hebben eigen opgeleide montage medewerkers en produceren in eigen fabriek volgens Nederlandse normen. De kwaliteitsnormen die we hanteren zijn volgens Komo, Politie Keurmerk Veilig Wonen en SKG. Bouten Kozijn- en Geveltechniek heeft een eigen showroom in Baarlo (nabij Venlo) en is dagelijks onderweg in Limburg om kunststof kozijnen, aluminium kozijnen, overkappingen, voordeuren en schuifpuien te monteren.

 

Lichtstraat