Serre Venlo

Serre Venlo

Icon januari 28, 2019
Icon By Bart Poels
Icon 0 comments

Een serre in regio Venlo, Horst en Venray laat u natuurlijk produceren en monteren door Bouten Kozijn- en Geveltechniek uit Baarlo. Een serre is een aanbouw die grotendeels uit glas bestaat. Het kan een zeer mooie toevoeging zijn aan uw woonruimte en het is vaak een geliefde plek voor bewoners van een huis met serre.

Waarom een serre?

Een serre is anders dan een complete aanbouw aan uw huis, maar wordt wel gebruikt om extra woonruimte te creëren. Het wordt ook wel eens een wintertuin genoemd. Dit komt door het vele licht dat de grote ramen doorlaten. Voor tuinliefhebbers is een serre de perfecte oplossing omdat hiermee de hele tuin wordt overzien. Door het gebruik van glas loopt de tempratuur bij zonneschijn snel op naar aangename warmtes. Geen broeikast, want een serre is 4-seizoenen geschikt door het toepassen van het juiste glas dat de toetreding van warme reguleert. Middels het toevoegen van een serre zonwering kan de tempratuur in zijn geheel ideaal worden gestuurd.

Serre in Venlo op maat laten monteren

Serres zijn te monteren in allerlei soorten en maten. Verschillende materialen, formaten en soorten zorgen voor uiteenlopende woonstijlen. Door deze uiteenlopende mogelijkheden is er altijd een serre die past bij uw wensen en verwachtingen. Of u nu gaat voor een klassieke en volledig van glas gebouwde serre of u kiest voor een stijlvolle en luxe serre die met houten planken en aluminium is afgewerkt. De serre wordt helemaal op maat gemaakt en gemonteerd door eigen opgeleide montage medewerkers van Bouten Kozijn- en Geveltechniek.

Verschil serre en aanbouw

Er zijn niet heel veel verschillen tussen een serre en een aanbouw. Een serre is eigenlijk altijd een aanbouw, maar een aanbouw hoeft niet altijd een serre te zijn. De toepassing van de beglazing is dat wat een serre uniek en speciaal maakt. Een aanbouw is bedoeld als uitbereiding van een woonruimte, terwijl een serre een los element is ter aanvulling op uw woonruimte. Hierdoor krijgt een serre een aangename temperatuur wanneer de zon er een aantal uren op schijnt. Andere voordelen van een serre zijn dat deze een veel snellere bouwtijd en lagere prijs heeft.

Naast een nieuwe aanbouw of serre is het mogelijk om een bestaande woonruimte of aanbouw uit te bereiden met een lichtstraat.

Serre door Bouten Kozijn- en Geveltechniek te Baarlo

Wilt u het heerlijke gevoel van een serre aan de tuin van uw woning ervaren? Neem dan contact met ons op en geniet over een aantal maanden van een serre die helemaal past binnen uw woonstijl. Bij Bouten Kozijn- en Geveltechniek hebben we al 42 jaar ervaring in productie en montage van serres. Onze specialisten denken graag met u mee en we produceren in eigen fabriek volgens Nederlandse normen. Bouten Kozijn- en Geveltechniek heeft een eigen showroom in Baarlo (nabij Venlo) en is dagelijks onderweg in Limburg om kunststof kozijnen, aluminium kozijnen, overkappingen, voordeuren en schuifpuien te monteren.

Fotogallerij