Stalen deuren

Stalen deuren

Icon februari 22, 2019
Icon By Bart Poels
Icon 0 comments

Stalen deuren

Een stalen deuren in Limburg of Brabant laat u natuurlijk produceren en monteren door Bouten Kozijn- en Geveltechniek uit Baarlo. Stalen deuren werden vroeger veel gebruikt in openbare gebouwen of fabrieken. Een hele tijd was een deur van staal niet erg populair meer. Dit komt mede doordat het een duur materiaal is en dat een deur van staal slecht isoleert. Tegenwoordig is de populariteit van stalen deuren met glas enorm toegenomen. Het smalle en sterke profiel past uitstekend in de stoere en ruwe bouwstijlen die vandaag de dag worden gebruikt.

Populariteit deur van staal

De populariteit van stalen deuren met glas is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Dit heeft alles te maken met de bouwstijlen en -wensen die tegenwoordig erg gewild zijn. Stalen deuren hebben een ranke en ruwe uitstraling en passen helemaal binnen de creatieve mogelijkheden die woningbezitters vandaag de dag graag willen toepassen. Een deur van staal is tijdloos en geeft een woning eigenheid. Door de populariteit van stalen deuren zijn er allerlei mogelijkheden in vormen en formaten. Het framewerk kan met strakke lijnen, ongelijke vlakken of zelfs schuine vlakken op maat worden gemaakt.

Alternatief stalen deur

Een stalen deur ziet er erg verfijnd uit en past helemaal binnen de woningenstijl van deze tijd, maar er zitten twee vervelende nadelen aan. Vooral wanneer u deze exterior (deur tussen binnen en buiten) wilt gebruiken. Een stalen deur isoleert namelijk slecht en zorgt vervolgens voor hogere energiekosten. Gelukkig is hier een oplossing voor! Bij Bouten Kozijn- en Geveltechniek bieden we met een steel look deur namelijk een alternatief voor een stalen deur. Dit alternatief heeft de uitstraling van staal met het comfort van aluminium. Het heeft dezelfde strakke, ranke vormgeving en isoleert vele malen beter dan staal. Steel look design is geschikt voor zowel interior (binnen) als exterior (tussen binnen en buiten) en kan gebruikt worden voor zowel kozijnen als deuren.

Stalen deuren Brabant en Limburg

Door de populariteit van stalen deuren zijn er verschillende aanbieders in Brabant en Limburg die stalen deuren aanbieden. Echte specialisten met een eigen fabriek die stalen deuren op maat kunnen maken zijn er daarentegen maar weinig. Een stalen deur laten afmeten, produceren en monteren kost bijna altijd maatwerk door de verschillende deuren en kozijnen die in woningen gebruikt worden. Gelukkig hoeft u niet meer ver te zoeken. Bouten Kozijn- en Geveltechniek is namelijk dé specialist in Brabant en Limburg waar u naar op zoek bent.

Deur van staal door Bouten Kozijn- en Geveltechniek

Ziet u het al helemaal voor u? Dat u kunt genieten van een deur van staal in uw eigen woning? Het is een eigentijdse toevoeging die helemaal past binnen de woonstijlen van de huidige generatie. Wacht niet langer en neem contact met ons op of kom langs in onze showroom in Baarlo (nabij Venlo). Bij Bouten Kozijn- en Geveltechniek hebben we al meer dan 44 jaar ervaring in productie en montage van kozijnen en deuren in allerlei soorten en maten. We hebben eigen opgeleide montage medewerkers en een eigen servicedienst.

DOWNLOAD VOOR MEER INFORMATIE HIERONDER ONZE STEELLOOK PRODUCTBROCHURE!

BROCHURE