Stalen kozijnen

Stalen kozijnen

Icon februari 22, 2019
Icon By Bart Poels
Icon 0 comments

STALEN KOZIJNEN

Bent u op zoek naar stalen kozijnen in Limburg of Brabant? Bouten Kozijn- en Geveltechniek is de specialist in Limburg en Brabant met meer dan 44 jaar ervaring in productie en montage van kozijnen, voordeuren, serres en schuifpuien. Stalen kozijnen zijn tegenwoordig weer erg populair en passen helemaal bij interieurstijlen die vandaag de dag worden gebruikt. Kozijnen van staal hebben een stoere en ranke uitstraling.

Stalen kozijnen voor uw interieurstijl

U ziet het waarschijnlijk regelmatig voorbij komen in woonbladen of woonprogramma’s op TV. Stalen kozijnen en stalen deuren zijn tegenwoordig erg populair en hebben een strakke en ranke vormgeving. De populariteit van staal is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Vroeger werd staal vooral gebruikt in fabrieken. Een hele tijd is het materiaal minder populair geweest door de slechte isolatie, hoge kosten en gewicht van het materiaal. Tegenwoordig wordt staal in combinatie met glas gebruikt als kozijn, deur of scheidingswand voor zowel interior als exterior om een industriële look te creëren. Kozijnen van staal passen binnen verschillende interieurstijlen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan retro, minimalistisch, vintage of industrieel.

Stalen kozijnen prijs

De kosten voor een kozijn van staal zijn niet te vergelijken met de kosten voor houten kozijnen, aluminium kozijnen of kunststof kozijnen. Deze zullen altijd hoger uitvallen. Vandaar dat er ook mensen zijn die een poging wagen om zelf stalen kozijnen te maken. Vaak komen ze hier snel op terug, aangezien glas en staal moeilijk bewerkbare materialen zijn. Daarnaast is er specialistisch gereedschap nodig en het afmeten/plaatsen van een stalen kozijn vergt precisiewerk. Het is daarom aan te raden om een specialist in te schakelen voor het produceren en monteren van stalen kozijnen.

Een bijkomend nadeel van stalen kozijnen is dat deze niet goed isoleren. De kosten voor stalen kozijnen zullen daarom in de energierekening nog hoger oplopen. Gelukkig is er ook een mooi alternatief voor stalen kozijnen, namelijk steel look kozijnen. Steel look kozijnen hebben de uitstraling van staal met het comfort van aluminium. Het materiaal isoleert veel beter dan staal en de kosten voor productie en montage liggen een behoorlijk stuk lager.

Stalen kozijnen op maat bij Bouten Kozijn- en Geveltechniek

Wilt u stalen kozijnen op maat kopen? Wij adviseren u steel look kozijnen van Bouten Kozijn- en Geveltechniek. We komen graag bij u langs om alles op te meten en vervolgens een mooie offerte te bieden. Uiteraard kunt u ook meteen een offerte aanvragen via onze website. We hebben eigen opgeleide montage medewerkers en een service dienst. Al onze kozijnen worden op maat gemaakt in onze eigen fabriek en productie voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen: Komo, Politie Keurmerk Veilig Wonen en SKG. Kom langs in onze showroom in Baarlo (nabij Venlo) of neem contact op met een van onze specialisten.

DOWNLOAD VOOR MEER INFORMATIE HIERONDER ONZE STEELLOOK PRODUCTBROCHURE!

BROCHURE